Emeld a vállalkozásod online jelenlétét a következő szintere - egy hatékony weboldallal!

Professzionális, gyorsan elkészülő bemutatkozó weboldalak elérhető áron, amelyek segítenek céljaid elérésében.

A szolgáltatás előnyei

Gyors Megvalósítás

Nincsenek hónapokig húzódó projektidőszakok. Weboldaladat mindössze két héten belül elkészítem, így gyorsan elindíthatod online jelenlétedet és láthatod az eredményeket.

Kitűnő Ár-Érték Arány

Magas minőség versenyképes áron. Terveink nem csak esztétikailag vonzóak, hanem funkcionálisan is megállják a helyüket, így biztosíthatod, hogy befektetésed megtérül.

Hatékony Online Jelenlét

Weboldalad nem csak vonzó lesz, hanem keresőoptimalizálás szempontjából optimalizálom is, hogy jobban látható legyen a google keresőben. Ezáltal növekszik látogatottságod és online lábnyomod.

Személyre Szabott Megközelítés

Odafigyelek az apró részletekre is, hogy weboldalad tökéletesen tükrözze vállalkozásod személyiségét és értékeit. A sablonok használata mellett is a színek, betűtípusok és képek segítségével minden weboldal egyedi lesz.

Mobilbarát Design

Tudjuk, hogy a felhasználók egyre többet böngésznek mobil eszközökön, ezért minden weboldalt úgy tervezek meg, hogy az minden képernyőméreten tökéletesen jelenjen meg. A mobilbarát design nem csak a felhasználói élményt javítja, hanem segít abban is, hogy weboldalad a mobil keresésekben is jól szerepeljen.

Személyes Kapcsolat

Nálam nem csak a sokadik ügyfél vagy. Már az első konzultáción is igazán szeretnélek megismerni Téged és a vállalkozásod, és a projekt végéig személyes kapcsolatban maradok veled, illetve később is fordulhatsz hozzám. A szoros együttműködés és közvetlen kommunikáció garantálja, hogy pontosan azt kapod, amire vágytál.

Ki vagyok én?

Laura vagyok, egy lelkes webdesigner, aki az elmúlt 5 évben számos ügyfélnek segített abban, hogy online jelenlétükkel eredményeket érjenek el a digitális térben. A weboldalkészítés és a digitális marketing világában eltöltött időm alatt rájöttem, hogy a tanulás sosem áll meg – ezért folyamatosan frissítem tudásomat az új technológiák és módszerek terén. Ez nem csak a szenvedélyem, hanem lehetővé teszi, hogy az ügyfeleimnek mindig a legjobbat nyújthassam.

Széleskörű tapasztalattal rendelkezem az online marketing minden aspektusában, beleértve a hírlevélrendszereket, a keresőoptimalizálást, a közösségi média kezelését és a hirdetések menedzselését. Ezen készségek segítségével nem csak egy attraktív és funkcionális weboldalt készítek, hanem olyan digitális megoldásokat is nyújtok, amelyek valóban hozzájárulnak az üzleti céljaid eléréséhez.

Mint webdesigner, a célom az, hogy támogassam ügyfeleimet a digitális jelenlétük kialakításában, és segítsek nekik abban, hogy üzleti céljaikat elérjék a digitális világban. Minden projektet személyre szabott megközelítéssel kezelek, és az ügyfeleim igényeire koncentrálok, hogy biztosítsam a számukra legmegfelelőbb megoldást.

Laura webdesign - ügyfél

Mit jelent, hogy "egyoldalas" vagy "bemutatkozó"?

Az egyoldalas, vagy ‘one page’ weboldal egy modern és hatékony megoldás, amelyre egyre több vállalkozásnak esik a választása. Ebben a formátumban az összes fontos információ egyetlen, jól strukturált oldalon helyezkedik el, így a látogatók könnyen és gyorsan megtalálhatják azt, amire szükségük van. A navigációs menüpontok az oldalon belül lévő különböző szakaszok közötti ugrálást teszik lehetővé, mint például a ‘Rólunk’, ‘Szolgáltatások’, ‘Árak’ és ‘Kapcsolat’ részek közötti navigáció.

Az ilyen típusú weboldalak ideálisak azok számára, akik szeretnék az összes releváns információt egyetlen helyen összpontosítani, anélkül, hogy a látogatókat több különböző oldalra irányítanák. Ez különösen hasznos lehet kisebb vállalkozások számára, ahol az egyszerűség és a közvetlen kommunikáció kulcsfontosságú.

 

Ezenfelül a lábléc tartalmazza az olyan fontos jogi linkeket, mint az Adatvédelmi Tájékoztató és az Impresszum. Ezek az oldalak egy egyszerű fejléccel és szövegblokkal kerülnek kialakításra. Ezek a linkek biztosítják, hogy weboldalad megfeleljen a jogi előírásoknak.

Az egyoldalas weboldalak nem csak esztétikailag vonzóak, hanem nagyon funkcionálisak is. Az egyszerűségük révén felhasználóbarát élményt nyújtanak, ami növeli az esélyét annak, hogy a látogatók az oldalon maradjanak és interakcióba lépjenek a tartalommal.

 

Hogy zajlik a közös munka?

Ingyenes beszélgetés
Egy online, videós konzultációval indítunk, ahol személyesen beszélgetek veled. Ezen a találkozón megoszthatod az elképzeléseidet, én pedig válaszolok a kérdéseidre és minden részletet tisztázunk.
Ingyenes beszélgetés
Szerződés
Ha mindent tisztáztunk, áttérünk a hivatalos részre. Egy átlátható szerződést fogok készíteni, amelyben rögzítjük az elvárásokat és a feladatokat, hogy mindketten biztosak lehessünk a kölcsönös megértésben. A szerződés aláírása után kérem el a teljes weboldal összegének felét.
Szerződés
Szövegek, Képek Bekérése
Ebben a szakaszban tőled kérem a szövegeket és képeket, amelyeket felhasználhatok a weboldaladhoz. A cél az, hogy a tartalom személyre szabott és releváns legyen. Ha igénybe veszed a szövegírási szolgáltatást, akkor a szöveget én állítom össze, képekből pedig használhatunk ingyenes, jogtiszta stock fotókat is.
Szövegek, Képek Bekérése
Arculati Elemek Meghatározása
Következő lépésként együtt alakítjuk ki az arculati elemeket. Színek, betűtípusok, és egyéb dizájnelemek segítségével egyedi arculatot hozunk létre a weboldalad számára.
Arculati Elemek Meghatározása
Weboldal Építés, Tesztelés
Miután rendelkezem a szükséges tartalommal és designnal, elkezdem felépíteni a weboldalt. Az építés során rendszeresen tesztelem az oldalt, hogy biztos legyek a megfelelő működésről. Ezt a folyamatot Te is végig követheted, és 3 körben módosítást kérhetsz a kinézetet illetően.
Weboldal Építés, Tesztelés
Költöztetés, Átadás
Végül, amikor mindennel kész vagyok és elégedett vagy a végeredménnyel, átadom neked a weboldalt. A Te tárhelyedre való költöztetés előtt kérem el a fennmaradó összeget. Ezután tudod terjeszteni, használni és élvezni az új weboldalad
Költöztetés, Átadás

Ha ennél komolyabb megoldást keresel,
nézd meg a „weboldal készítés” oldalt a gombra kattintva!

Gyakran ismételt kérdések

Tárhelyet és domaint a Magyar Hosting szolgáltatónál regisztrálom, ezeknek az éves díja jelenleg összesen 11.500 Ft. Ezen kívül a honlapodon figyelni kell a rendszer frissítéseire, ezt szívesen megmutatom egy oktató videóban, vagy külön díjazásért vállalom a karbantartást.

Igen, a WordPress (amivel én is dolgozom) egy nagyon jól alakítható rendszer, így semmi akadálya, ha később akár funciókban, akár oldalak számában szeretnéd bővíteni a honlapot.

A szerződés aláírásakor a honlapkészítés díjának feléről előlegszámlát állítok ki, amelyet banki átutalással tudsz kifizetni. A költöztetést megelőzően állítom ki a számlát a fennmaradó díjról.

A projekt időtartama változó, de általában két héten belül elkészítem az egyoldalas weboldalakat. Az idő attól is függ, milyen gyorsan kapok választ Tőled a felmerülő kérdéseimre.

Online megbeszélésekben és e-mailekben. Rendszeresen készítek videókat is a készülő weboldalról, ahol megmutatom az aktuális állapotot és felteszem a felmerülő kérdéseim.

Mennyibe kerül?

"standard" csomag

Egyoldalas honlap,
előre elkészített sablon szakaszok alapján
140 000 Ft
  • Ingyenes konzultáció - még mielőtt
    bármire igent mondanál
  • Arculati színek és betűtípusok meghatározása
  • Reszponzív oldal, mobilon és tableten is igényes megjelenés
  • Domain és tárhely ügyintézés
  • Elementor prémium sablon
  • GDPR minta
  • AJÁNDÉK 1 év domain és tárhely díj

Kiegészítő, választható szolgáltatások

Személyre szabott hírlevél rendszer kialakítása, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan kommunikálj a feliratkozóiddal. Az integráció után oktató videókat készítek számodra, amelyek segítségével egyszerűen készíthetsz és küldhetsz hírleveleket, növelve ezzel ügyfeleid elkötelezettségét.

Egyedi, értékes tartalmú e-book összeállítása, amely vonzóvá teszi a hírlevélre való feliratkozást. Ez az e-book egy hasznos eszköz a lead generálásban, hiszen a látogatók szívesebben adják meg e-mail címüket egy érdekes és informatív anyagért cserébe.

Professzionális szövegírás, amely segít abban, hogy a weboldalad tartalma magához vonzza a célközönségedet. Nem kell egyedül küzdened a szövegalkotással; a megbeszélések alapján elkészítem a szövegeket, amelyek tökéletesen illenek a márkádhoz és üzenetedhez. Természetesen lehetőséged van a szövegek módosítására is, de sok ügyfél tapasztalata szerint ez a szolgáltatás jelentős segítséget nyújt a tartalomkészítés folyamatában.

A blog egy kiváló eszköz a rendszeres tartalomközléshez, ami fokozza a weboldalad látogatottságát és javítja a SEO teljesítményét. E szolgáltatás magában foglalja a blog gyűjtőoldalának megtervezését, a blogbejegyzések sablonjának kialakítását, valamint részletes oktató videókat, amelyek segítségével könnyedén tudod majd feltölteni és kezelni a blogbejegyzéseidet.

Időpontfoglalás

Rólam mondták