Weboldalak, amelyek nem csak szépek, de az üzleti céljaid is segítik!

Ha többoldalas, extra funkciókkal bíró honlapot szeretnél, esetleg webshopot vagy online tanfolyamot, jó helyen jársz!

Érdemes még weboldalban gondolkodni?

Az interneten való megjelenés ma már alapkövetelmény a sikeres vállalkozások számára. A weboldal nem csak egy egyszerű digitális névjegykártya, hanem egy olyan platform, ahol a potenciális ügyfelek első benyomása kialakul. Az egyedi, professzionális és jól strukturált weboldalak nem csupán az eladásokat növelik, hanem hozzájárulnak a vállalkozás hitelességéhez és pozicionálásához a digitális térben.

Ha olyan összetett weboldalakra vágysz, mint például webshopok vagy több aloldallal rendelkező honlapok, akkor jó helyen jársz. A szolgáltatásaim célja éppen az, hogy segítsek neked egyedi és hatékony online jelenlétet kialakítani. Legyen szó bármilyen specifikus igényről vagy funkcionalitásról, a kreativitásom és szakértelmem áll a rendelkezésedre.

Együtt dolgozva nem csak egy átlagos weboldalt készítünk, hanem olyat, ami valóban tükrözi a vállalkozásod személyiségét és értékeit. Hiszem, hogy a közvetlen és őszinte kommunikáció a siker kulcsa, ezért minden kérdésedre nyitottan válaszolok, és minden lépésről tájékoztatlak téged.

Hogy zajlik a közös munka?

Ingyenes beszélgetés
Egy online, videós konzultációval indítunk, ahol személyesen beszélgetek veled. Ezen a találkozón megoszthatod az elképzeléseidet, én pedig válaszolok a kérdéseidre és minden részletet tisztázunk.
Ingyenes beszélgetés
Szerződés
Ha mindent tisztáztunk, áttérünk a hivatalos részre. Egy átlátható szerződést fogok készíteni, amelyben rögzítjük az elvárásokat és a feladatokat, hogy mindketten biztosak lehessünk a kölcsönös megértésben. A szerződés aláírása után kérem el a teljes weboldal összegének 20%-át.
Szerződés
Szövegek, Képek Bekérése
Ebben a szakaszban tőled kérem a szövegeket és képeket, amelyeket felhasználhatok a weboldaladhoz. A cél az, hogy a tartalom személyre szabott és releváns legyen. Ha igénybe veszed a szövegírási szolgáltatást, akkor a szöveget én állítom össze, képekből pedig használhatunk ingyenes, jogtiszta stock fotókat is.
Szövegek, Képek Bekérése
Arculati Elemek Meghatározása
Következő lépésként együtt alakítjuk ki az arculati elemeket. Színek, betűtípusok, és egyéb dizájnelemek segítségével egyedi arculatot hozunk létre a weboldalad számára.
Arculati Elemek Meghatározása
Weboldal Építés, Tesztelés
Miután rendelkezem a szükséges tartalommal és designnal, elkezdem felépíteni a weboldalt. Az építés során rendszeresen tesztelem az oldalt, hogy biztos legyek a megfelelő működésről. Ezt a folyamatot Te is végig követheted, és 3 körben módosítást kérhetsz a kinézetet illetően. A főoldal elkészülését követően kérek el további 30%-ot a webdolalkészítés díjából.
Weboldal Építés, Tesztelés
Költöztetés, Átadás
Végül, amikor mindennel kész vagyok és elégedett vagy a végeredménnyel, átadom neked a weboldalt. A Te tárhelyedre való költöztetés előtt kérem el a fennmaradó összeget. Ezután tudod terjeszteni, használni és élvezni az új weboldalad
Költöztetés, Átadás

Ha ennél egyszerűbb megoldást keresel,
nézd meg az „egyoldalas” weboldal ajánlatom IDE kattintva!

Weboldalkészítés árak

"Pink" csomag

Vállalkozói weboldal
4-6 oldallal
320 000 Ft-tól
 • Előzetes egyeztetés az elképzeléseidről
 • Reszponzív oldal, mobilon és tableten is igényes megjelenés
 • Domain és tárhely ügyintézés
 • Elementor prémium sablon
 • Kapcsolati űrlap
 • Blog lehetőség
 • AJÁNDÉK 1 év domain és tárhely díj

"Black" csomag

max. 50 tételes webshop,
online oktatási felület
450 000 Ft-tól
 • Előzetes egyeztetés az elképzeléseidről
 • Reszponzív oldal, mobilon és tableten is igényes megjelenés
 • Domain és tárhely ügyintézés
 • Elementor prémium sablon
 • Woocommerce-hez kapcsolódó prémium sablonok
 • Online fizetés bekötése
 • AJÁNDÉK 1 év domain és tárhely díj
 • AJÁNDÉK 2 hónap karbantartás

Korábbi munkáim