Így dolgozom, amikor honlapot készítek

Találkozás, Árajánlat, Szerződés

Miután megkeresel, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot. Először megkérlek egy kérdőív kitöltésére, ami 10-20 percet vesz igénybe. Ez alapján körvonalazódnak bennem azok a kérdések, amiket mindenképp szeretnék megbeszélni Veled a találkozónkon. Székesfehérváron, esetleg Budapesten tudunk személyesen találkozni, természetesen online is megoldhatjuk, ha Neked ez egyszerűbb. Ezek ismeretében tudok pontos árajánlatot készíteni Neked.
A szerződés tartalmaz minden fontos információt, amellyel mindketten biztosítva leszünk. A szerződéskötéskor 20% előleget kérek, ez után kezdem el az érdemi munkát.

Tervezés, kivitelezés

Kutatást végzek a célcsoportodról, a konkurenciáról, hogy minél több információ birtokában kezdhessem el az érdemi munkát. Ha nem rendelkezel domain névvel és tárhellyel, itt az ideje lefoglalni – ebben is szívesen segítek!
Ha nincsenek saját, jó minőségű képeid (profi fotós által készített), akkor alapvetően ingyenes képekkel dolgozom, de lehetőséged van fizetős fotókat vásárolni. Az egyeztetések után elkészítem a weblapod drótvázát, ami által már Te is látni fogod, hogyan helyezkednek majd el a tartalmak a honlapon. Miután jóváhagytad a terveket, és megtörténtek az esetleges változtatások, elkészítem weboldalad egy általam fenntartott tárhelyre, melyet megnézhetsz, kipróbálhatsz.
A főoldal elkészítése után további 30% előlegetről állítok ki számlát.

Elégedett ügyfél

Nincs más hátra, mint élesíteni a weboldalad!
A fennmaradó ár kifizetése után (50%) a honlapod a saját tárhelyedre költöztetem és elvégzem a szükséges beállításokat, keresőoptimalizálást, hogy minél előkelőbb helyen jelenjen meg honalpod a Google találati listájában.
Ha szeretnél blogolni, készítek oktatóvideót a honlapod kezelőfelületének használatáról, hogy Te is fel tudd tölteni a tartalmaid.

Így dolgozom, amikor logót, arculatot készítek

Találkozás, Árajánlat, Szerződés

Miután megkeresel, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot telefonon. A telefonos beszélgetés során időpontot egyeztetünk egy hosszabb konzultációra. Székesfehérváron, esetleg Budapesten tudunk személyesen találkozni, természetesen online is megoldhatjuk, ha Neked ez egyszerűbb. Ezek ismeretében tudok pontos árajánlatot készíteni Neked.
A szerződés tartalmaz minden fontos információt, amellyel mindketten biztosítva leszünk. A szerződéskötéskor 20% előleget kérek, ez után kezdem el az érdemi munkát.

Tervezés, kivitelezés

Az első prezentálás során legalább 3 koncepciót mutatok be, nem kell, hogy ezek közül bármelyik rögtön az igazi legyen, de érezni fogod, hogy melyik irány szimpatikus. A Neked tetsző logón tovább dolgozom az ötleteid alapján. Három körben van lehetőséged változtatást kérni a tervezés folyamán. Ha megvan a végleges verzió fekete-fehérben, következnek a színek - amikor életre kel a logó.
Ha megvan a végleges változat, a fennmaradó összeg kifizetése után átadom a logót fekete-fehér és színes változatban, különböző formátumokban (JPG, PNG és AI) és az esetleges különböző elrendezésekben. Ennek köszönhetően sokrétűen tudod felhasználni a vállalkozásodban a logód. Ha arculat készül, akkor az arculatod elemeit bemutató táblát is átadom a színkódokkal, betűtípusokkal együtt.

Laura webdesign - ügyfél