Megújulás

Eddig nem osztottam meg a jó hírt online, de szeptember óta főállásban vállakozom – fél állásban még mindig zongoratanár vagyok, nem tudtam elengedni azt az oldalt sem. Itt az ideje az újradefiniálásnak, Miklós Laura – a zongoratanárból Miklós Laura, a vállalkozó Nő lettem.

Eddig a közösségi média felületeimet arra használtam, hogy megosszam az éppen elkészült munkákat, nem volt kapacitásom és elköteleződésem többre. Azonban most, hogy több időmmet fordítom a webdesign-ra, határozottan megnőtt bennem az igény arra, hogy többet adjak. Többet osszak meg Veled a vállalkozói létről, a számodra is értékes műhelytitkokról, tippekről-trükkökről.

De mégis milyen felületeket érint ez a megújulás?

A weboldalam megújult, design szempontjából is felfrissítettem, a portfólióm is rendbe tettem, hogy valóban a jelenlegi tudásom és ízlésem tükrözze. Emellett az árakat jobban részleteztem, csomagokat alakítottam ki, felkerült a karbantartási szolgáltatás is. Igyekeztem igazán megmutatni, hogy ki is vagyok, és mire számíthat az, aki engem bíz meg a weboldala elkészítésével.

Elindul a blog, amiben kb 2 hetente szeretnék velősebb tartalmat megosztani, segítséget adni az arculatod tudatos használata, a marketinged fejlesztése és a weboldalad kialakítása szempontjából fontos elemekkel kapcsolatban. Néha lehet, hogy kicsit személyesebbre veszem a hangvételt, mert úgy gondolom, az is nagy segítség lehet akár Neked is, ha az éppen aktuális kihívásaimról mesélek egy kicsit. Kívülről sokszor könnyűnek és csupa élvezetnek tűnhet egy vállalkozás, de jó tudni, hogy nincs egyedül az ember akkor sem, ha épp kihívásokkal néz szembe.

Az instagramon egy új puzzle feed-et indítottam, kicsit letisztultabb design. Azt érzem, ez most jobban tükröz engem. Emellett ott is szeretnék több tippet megosztani, ha valami nem ér meg egy blogposztot, akkor is legyen egy felület, ahol meg tudom osztani a tippeket-trükköket.

Itt még nincs vége a sornak, de a többi újdonságot tavasztra tartogatom ?

Te sem szeretnél lemaradni az újabb blogcikkekről, újdonságokról?
Iratkozz fel a hírlevélre most!